Начин на приготвяне
Измиваме добре пилешките гърди. Нарязваме на не много тънки ивици. Почистваме пипера от семките и него нарязваме на ивици.
Тиквичката измиваме добре и с помощта на белачка нарязваме на тънко. След това режем на ивички.
Прецеждаме гъбите от буркана. Готовите нарязани на ивици пилешки гърди поставяме в съд и поръсваме с пикантината за пиле и соевия сос.
Разбъркваме добре и оставяме така да престоят около 15-20 минути. Слагаме тиган на котлона и загряваме зехтина.
Към него прибавяме зеленчуците, месото и гъбите, като ги оставяме да се задушат под капак.
Щом зеленчуците омекнат, а месото е готово, настъргваме кашкавала, намаляваме котлона и слагаме капака отгоре.
Щом се разтопи кашкавалът изключваме котлона и оставяме още за малко да постои така. Сервираме в чинии, украсено с магданоз.