Веган овчарски пай

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
448
2k
799
827
6
29/06/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо727
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, обелват и намачкват. Смесват се с млякото и се разбъркват докато стане пюре. Добавя се сол на вкус.

Лукът и чесънът се нарязват на ситно, морковът, пиперката и гъбите на кубчета. В тенджера се слага водата заедно с нарязаните зеленчуци. Оставя се на средна степен за 10-15 минути.

След това може да се добави бульончето и се оставя още около 5 минути да ври.

Добавят се останалите продукти - царевицата, доматите и подправките. Разбърква се и се готви на средна степен 10-15 минути или докато всичко омекне.

В тава се изсипват зеленчуците, а отгоре се разпределя картофеното пюре. Пече се за около 20-25 минути на 180 градуса или докато се запече леко картофеното пюре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар