Начин на приготвяне
Пилешкото месо изтънявам с нож и оформям като пържола.
В тиган (добре е да е от материал, който позволява да се готви с него и във фурна! ) сгорещявам мазнината и пържа до златисто филето от двете страни до полуготовност. Изваждам от тигана.
В същата мазнина слагам бекона, нарязан на тънки филийки да се позачерви и стане леко хрупкав. Изваждам.
Процедурата повтарям с гъбите, нарязани предварително на филийки. Изваждам.
Лука обелвам и нарязвам на шайби. Овалвам в брашно и изпържвам лучените кръгчета - да станат като чипс. Изваждам.
Изхвърлям мазнината, и в същия тиган поставям изпърженото филе. Върху него нареждам последователно лука, бекона и гъбките.
Овкусявам с няколко капки соев сос и щипка черен пипер. Най-отгоре поръсвам настърган на едро ренде кашкавал и слагам ястието да се запече в предварително загрята фурна.