Начин на приготвяне
Фурната се загрява на 170 градуса и се намазняват съвсем леко две или три тавички.
С миксер се разбиват кокосовото масло, захарта, кокосовото мляко, оцетът и ванилията. Бъркат се докато стане пухкава смес, около 5 минути.
В отделна купа се смесват брашното, бакпулверът, содата и солта. Брашнената смес се прибавя към кремообразната и се разбива още с миксера.
Сместа за блатовете се разпределя по равно в намазнените тавички. Пекат се около 25-30 минути.
Кремът се приготвя според указанието на опаковката.
Когато блатовете са напълно изстинали, се взима единият. Намазва се обилно с крем и се слага вторият.
Повтаря се същото, ако има и трети. Най-отгоре се разпределя останалият крем и внимателно се намазва и встрани.
Поръсва се с натрошените бисквити Орео (ако можете, може да сложите от тях малко и встрани) и тортата се прибира в хладилника за малко да се поохлади.