Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Свински ребърца от малко прасенце на барбекю

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4732
Свински ребърца от малко прасенце на барбекю
Снимка: Потребител#184319
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Крехко свинско, приготвено уникално вкусно"

Необходими Продукти

  • чили - 1/2 ч.ч. на прах
  • захар - 1/4 ч.ч. бяла
  • кафява захар - 1/4 ч.ч.
  • сол - 1/4 ч.ч.
  • черен пипер - 2 с.л. прясно смлян
  • кимион - 1 с.л. смлян
  • горчица - 1 ч.л. суха
  • смлян пипер - 1 ч.л.
  • свински ребра - 1 бр. от малко прасенце
  • барбекю сос - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запалвате барбекю с дървени въглища.

Смесете бяла захар, кафява захар, сол, черен пипер, кимион, суха горчица, лют червен пипер и пипер в малка купа, докато се съчетаят.

Отъркайте ребрата със сместа.

Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично.

Сервирайте с повече барбекю сос.

Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: