Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

Анелия ТерзиеваАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1617141
03/10/2017
"Балансиран вкус и изискан аромат - така бихме описали най-точно нашите лингуини "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 794
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата според указанията на опаковката. Запържваме нарязаните на лентички зеленчуци в малко мазнина. Най-добре е да използваме дълбок тиган тип "уок".

След като леко се запържат, без да ги пресготвяме, изваждаме зеленчуците от тигана. В същия съд запържваме и скълцания чесън.

Добавяме месото, което е предварително нарязано на кубчета и го задушаваме в мазнината от зеленчуците.

Добавяме виното, соевия сос и черния пипер на вкус.

Слагаме зеленчуците в тигана, добавяме сварената паста и оставяме на котлона за още около 5 минути при непрекъснато бъркане докато се смесят ароматите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар