Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Помощник Готвач
187
2k
495
563
2
03/10/2017
"Балансиран вкус и изискан аромат - така бихме описали най-точно нашите лингуини "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 831
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата според указанията на опаковката. Запържваме нарязаните на лентички зеленчуци в малко мазнина. Най-добре е да използваме дълбок тиган тип уок.

След като леко се запържат, без да ги пресготвяме, изваждаме зеленчуците от тигана. В същия съд запържваме и скълцания чесън.

Добавяме месото, което е предварително нарязано на кубчета и го задушаваме в мазнината от зеленчуците.

Добавяме виното, соевия сос и черния пипер на вкус.

Слагаме зеленчуците в тигана, добавяме сварената паста и оставяме на котлона за още около 5 минути при непрекъснато бъркане докато се смесят ароматите.

Кръгъл иноксов гевгир с дръжки 28см.-16%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгъл иноксов гевгир с дръжки 28см.
15.00 лв.
12.60 лв.
Виж ››

Голям кръгъл гевгир за удобно измиване на продуктите и изцеждане на излишната вода. Паста, зеленчуци и какво ли още. Готвенето е забавно с подходящите съдове, а този гевгир определено е такъв.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар