Начин на приготвяне
Бутер тестото се размразява, разстила се върху плот и от всички краища се отрязват ленти около 2 см.
Останалото тесто се поставя върху хартия за печене, краищата се намазват с четка с вода и лентите се залепват, да се получи правоъгълник.
С вилица се набожда дъното и печем в загрята фурна на 200 градуса около 20 минути, като към края на дъното се поставя фолио, а лентите на правоъгълника да добият златист цвят. Изважда се и оставяме да се охлади.
В купа сипваме студено прясно мляко, добавя се инстантен крем Парадиз ванилия на д-р Йоткер и с миксер се разбива на висока скорост на хомогена смес.
Сипва се кремът в пош с накрайник и шприцоваме върху основата. Част от малините се смесват с 1 с. л. пудра захар и се разбърква добре. Сокът се прецежда през сито.
Украсяваме тарта с малини и къпини, заливаме с малка лъжичка от малиновия сок, декорираме с листа прясна мента, а лентите се поръсват с пудра захар.
Плодовият тарт с готов крем е готов.