Начин на приготвяне
Смесваме брашното, солта и двата набухвателя. Постепенно добавяме хладка вода. Меси се меко тесто. Завиваме го в стреч фолио и го оставяме 15 минути.
Намазваме тава с масло и поръсваме с брашно. Разточваме тесто на кръг, малко по-голям от формата. Поставяме в тавата и правим ръб по стените. Правим дупки с вилица и печем до бледо розово на 180 градуса за около 10 мин.
Загряваме зехтин и режем доматчетата на половинки. Добавяме нарязан чесън и овкусяваме със сол и черен пипер.
За Бешамела запържваме брашното и изливаме горещото мляко. Разбъркваме и подправяме със сол и индийско орехче. Накрая добавяме настъргано сирене.
Изсипваме доматите върху изпеченото тесто и поръсваме с босилек и розмарин. Изливаме Бешамела. Изпичаме на 180 градуса за 15-20 мин.