Пилешки сърца за бира

03/09/2017
"Казваме ви Наздраве с това невероятно бирено мезе "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
34 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо105 924
  • Преглеждания за месеца323
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена34

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бирени Мезета

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се измиват и почистват. Ако са по-големи, е хубаво да се сцепят на две.

Измитите сърца се поставят в гевгир да се изцедят от водата.

В тиган се загрява олиото. Всяко сърце се овалва в брашно и се слага в тигана. Пържат се под капак на умерен огън, като се обръщат един път.

Готовити сърца се поръсват с черен пипер и сол.

Върху топлите сърца се слага маслото, нарязано на тънко.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елена Стефанова Йорданова
Много въпроси получих,защо не са сварени предварително!Искам да уточня,че веднъж пробвах с предварително сварени и по -гумени сърца не бях опитвала!Да,това е мускул,но много малък!Според мен тази процедура е съвсем излишна!Варенето и дългото готвене ги прави дървени!
13
1