Гювеч със свински джолан

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач179463522
03/09/2017
"Този гювеч е истинска експлозия от вкусове - толкова много вкусни продукти събрани на едно място "
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 057
  • Преглеждания за месеца395
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланът се обезкостява, като месото се нарязва на хапки.

Зеленият боб се почиства и шушулките се нарязват на две.

Патладжаните и картофите се нарязват на едри кубчета.

Пиперките и лукът се нарязват на едро, а морковите - на кръгчета.

Лютите чушки и целината се нарязват на ситно, а скилидките

чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява се и се разбърква.

Добавя се 1/2 ч.ч. вода. Пече се под капак във фурната 4 часа на 160 градуса.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Цончо Кънев
Цончо Кънев
19.02.2019 11:42
Изпълних рецептата с консерва гювеч,джолана сварих в скороварка за 1ч.,обезкостих го и го нарязах на парчета,напълних гювеча с всички съставки по рецептата и го сложих да се пече.Надявам се след 1 час да е готов.
0
0