Уникално вкусни шницели

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
07/09/2017
"Нашата потребителка Мария казва, че тези шницели са уникално вкусни И ние напълно й вярваме"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 451
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете лука и чесъна на едро ренде, магданоза нарежете на ситно и накиснете в млякото филийките хляб да се напоят.

В купа поставете каймата и останалите подправки и замесете еднородна смес.

Разделете сместа на 8 оформени топчета. Върху лист стреч фолио поставете едно топче, върху него поставете друг лист фолио и притиснете, за да получите шницел, сплескан като пържола.

Така редувате фолио и топче от каймата, което сплесквате на шницел, едно върху друго. Завършвате с фолио и поставяте купчината шницели във фризер за 3 часа.

Загрейте оребрен тиган намазан с малко олио, извадете шницелите от фризера, наредете ги в тигана и печете от двете страни до желания от вас загар. Насладете се отново и отново на вкусните шницели с любимият сос или салата.

Можете да замесите двойна или тройна доза шницели, пригответе и подредете по този начин и ги поставете във фризера. Така замразени (без размразяване), печете за бърза вечеря, сандвичи или бургери.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар