Бабината рибена чорба - лек за махмурлук

ЗорицаЗорица
Гуру
992
8k
4k
3k
6
07/09/2017
"Яж баба рибена чорбица, да не те боли главица"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 533
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яж баба рибена чорбица, да не те боли главица

Картофите се обелват, измиват и нарязват на ситни кубчета. Лукът се нарязва на едри парчета, а морковите и целината се нарязват на малки кубчета.

В голяма тенджера се слага предварително обезкостеното месо от шарана, картофите, морковите, лука и дафиновите листа, солта и се заливат с водата. Вари се около 30-40 минути на умерен котлон.

Добавят се фидето и обелените и накълцани на ситно домати. Вари се още десетина минути.

Накрая се сваля от котлона, добавя се маслото и лютия червен пипер, ситно нарязаните магданоз и пресен девесил, скълцаната скилидка чесън, сол и черен пипер на вкус и се сервира украсена с резенчета лимон.

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
07.09.2017 12:42
Чудесна презентация! Моите поздравления!
13
0
Зорица
Зорица
07.09.2017 13:12
Благодаря :)
12
0