Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Диталини със сметанов сос

Диталини със сметанов сос

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1078352402
Диталини със сметанов сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Всички ще шашнете с тези вкусни диталини със сметанов сос и свинско месце"

Необходими Продукти

  • диталини - 400 г
  • кромид - 1 глава
  • свинско филе - 500 г
  • готварска сметана - 200 мл
  • зехтин - 3 с.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 щипка
  • кашкавал
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода сваряваме диталините.

В дълбок тиган запържваме нарязания на полумесеци кромид и свинското филе.

Добавяме готварската сметана и подправките - риган, черен пипер и сол на вкус.

Разбъркваме добре и оставяме да къкри на слаб огън за 5-10 минути.

Изцеждаме вече сварените дитали и ги изплакваме.

Сервираме сварените диталини и заливаме със соса. Отгоре настъргваме кашкавал.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
30
21
10
Дай твоята оценка: