Начин на приготвяне
Замразете телешкото месо за 45 мин. за по-лесно нарязване на тънко. При готовност го нарежете на тънки парчета и овкусете със сол и черен пипер. В незалепващ тиган, на котлона, разтопете половината масло с половината зехтин.
Запържете парченцата телешко до покафеняване, от двете страни, за около 15 мин. Отстранете месото и запържете в тигана гъбите, предварително почистени и нарязани на слайсове.
Пържете около 10 мин. и отстранете от тигана, и сложете при месото. Добавете останалото масло и зехтин в тигана. Запържете лука за 3-4 мин.
Разбъркайте с брашното за около 1 мин. и добавете бульона.
Варете около 5 мин. и добавете горчицата, доматеното пюре, сметаната и овкусете. Варете около минута и върнете телешкото и гъбите. Варете около 5 мин.
Междувременно сварете пастата според указанията на производителя, отцедете и поставете в чиния за сервиране.
Отгоре сипете от телешкото със соса и поръсете с нарязан магданоз.
Телешкото Строганов с паста е готово.