Начин на приготвяне
Подберете хубави червени чушки, почистете ги от семето и дръжките и ги измийте. Смесете продуктите за пълнежа и овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Напълнете чушките, залейте ги с олиото и съвсем малко вода и запечете в предварително загрята на 180 градуса хурна.
Докато чушките се запичат, пригответе бешамеловия сос. Загрейте маслото и добавете брашното.
Запържете до златисто и постепенно налейте прясното мляко при непрекъснато бъркане. Когато сосът се сгъсти, се заливат чушките с него и ястието се запича до готовност.
Преди поднасяне пълнените чушки се поръсват със свеж магданоз. Да ви е сладко!
Пълнените чушки със сирене, извара и сос Бешамел са готови.
Източник: Бисерка Йосифова от Кулинарна мрежа