Начин на приготвяне
В тиган сипваме захарта и слагаме на умерен котлон да се разтопи.
Ябълките и крушата се обелват, почистват от семената и нарязват на малки кубчета, ако са настъргани пускат много сок.
Сипват се при захарта, разбъркваме докато карамелът се разтопи. Добавя се канела, джинджифил и на върха на ножа счукан карамфил.
Плодовете, когато омекнат са готви и снемаме от огъня. Вземат се три кори и се срязват на две през средата по височина.
Всеки лист от трите половинки се намазва с олио, а върху третия се разпределя плънката от плодове. От двете страни се прегъва ръбче по 1 см и навиваме на рулца. Така се оформят всички рулца.
Нареждат се в намазнена тава, отгоре се намазват с четка с олио и печем в загрята фурна 180 градуса до златисто.
Изваждат се и поръсваме топли баничките с пудра захар, смесена с ванилия. Страхотен аромат на канела с есенни плодове - вкусно е!
Баничките рулца с есенни плодове са готови.