Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата заедно с прясното мляко и добавете постепенно брашното.
Когато сместта е готова, изпечете палачинките в средно голям тиган или с форма 21 см. Когато палачинките са готови, започнете да редите тортата.
Луканковият салам нарежете на слайсове. Яйцата сварете /трябва да са твърдо сварени/ и настържете. Сиренето и кашкавала също настържете, както и краставичките.
На дъното на форма за торта с диаметър 21 см поставете първата палачинка. Намажете с майонеза, поставете краставички, колбас, малко от хайвера, кашкавал и поставете втората палачинка.
Така редувайте продуктите по желание. Между всеки ред слагайте по малко магданоз и от хайвера. Яйцата за украсата сварете, като два от жълтъците рендосайте.
Последната палачинка намажете с майонеза и поръсете обилно с настърганите жълтъци. Другите яйца разполовете на две и поставете върху тортата.
Поставете по малко хайвер върху всяко яйце, а по средата поставете клонка магданоз. Така получената торта оставете в хладилник да стегне за няколко часа! Добър апетит! Тортата е подходяща за предястие.