Начин на приготвяне
Свинското месо се реже на малки парчета. В тиган се сипва малко олио да се загрее. След като олиото се загрее, се слага месото да се запържи. Месото се подправя с универсалната подправка.
През това време се приготвят гъбите. Те се измиват и нарязват. След като месото се запържи малко, се прибавят нарязаните гъби. Разбърква се. Тиганът се покрива с капак и се оставят да се задушават. От време на време се разбърква.
Когато се изпари водата, която са пуснали гъбите, се прибавят половин чаена чаша бяло вино и една чаена чаша вода. Добавя се и дафиновите листа. Разбърква се и отново се захлупва с капака. От време на време се разбърква. Задушава се около 25-30 минути.
След това се добавя още половин чаена чаша бяло вино. Разбърква се. Задушава се около 15-20 минути. След това се прибавя топеното сирене. Разбърква се хубаво. Оставя се на котлона, докато сосът се сгъсти малко.