Камби с кайма

Камби с кайма
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Верни на максимата, че човек се храни не само с уста, но и с очи - представяме тези разкошни камби с кайма"

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава, кромид
  • чесън - 2 скилидки
  • моркови - 1 бр.
  • камби - 1 кг червени
  • кайма - 400 г
  • домати - 2 бр.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в дълбок тиган. След като се задушат, към тях се прибавят нарязаните на ивици камби.

Долива се около половин чаена чаша вода. След като се изпари водата и камбите омекнат се прибавя каймата.

Разбърква се, за да стане на трохи. След като каймата побелее, се прибавя смлените домати.

Ястието се подправя със сол и черен пипер. Похлупва се с капак и се оставя да се готви на тих огън.

Камбите с кайма са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Васил
Васил
Пробвах я и стана много вкусно!
11.09.2018 19:41