Начин на приготвяне
Пилешките пържоли се начукват леко, за да се изтънят. Поръсват се със сол и черен пипер.
Във всяка пържола се поставя листче топено сирене, резенче обелена круша и резенче сирене Камамбер.
Пържолата се завива на руло и ако е необходимо се забожда с клечка за зъби.
Навитите рулца се нареждат в тавичка, предварително намазана с масло. Гъбите се почистват и нарязват на филийки, които се поставят отстрани и около рулцата.
В отделна купа се разбъркват заквасената сметана, виното, смлян черен пипер, настърганото сирене Чедър и настърган кашкавал. Всичко се обърква добре.
С получената смес се заливат рулцата и се слагат да се пекат в загрята на 180 градуса фурна.
Пилешките рулца с круша, гъби и сирена са готови.