Начин на приготвяне
Смесете соевия сос, горчицата, кетчупа, сол, черен и черен пипер. Добре объркайте сместа и намажете почистеното пиле отвън и вътре обилно. Оставете го да се маринова за 40 минути.
Отделно смесете натрошеното сирене, нарязания на малки кубчета кашкавал, пресования чесън и раздробените средички от двете филии хляб. Овкусете плънката с малко зехтин и риган.
Напълнете пилето с плънката и затворете отвора с клечки за зъби или го зашийте. Сложете пълненото пиле в намазнена тава и намажете бучка масло. Покрийте тавата с фолио.
Сложете ястието да се пече в предварително загряна на 220 градуса фурна за 10-15 минути, след което намалете на 180 градуса и доизпечете. Най-накрая запечете пълненото пиле с плънка от сирене без фолио, за да хване апетитна коричка.