Печено свинско със зеленчуци

Тити
Тити
Новак
20/01/2013
"Време е за вечеря, а вкусът на печено месо и ароматни зеленчуци ще ви накара бързо да седнете на масата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 182
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на едри парчета и ги поръсваме с чубрицата, червения пипер, кимион и сол.

Нареждаме ги в тава за печене. Нарязваме на ситно лука, пасираме чесъна. Равномерно изливаме олиото върху дъното на тавата.

Изсипваме картофите, нарязани на кубчета, лука, чесъна, нарязаните на кръгчета моркови. Добавяме виното и 2 ч.ч. вода.

Пече се в загряна фурна на слаб огън около 2-3 часа.

Рейтинг

5 9
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
magdanozka
magdanozka
04.04.2017 22:18
Лесно за приготвяне,а на вкус е идеално.
0
0