Ябълкова плодова пита

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
308
2k
582
418
30/10/2017
"Ето го и най-вкусното допълнение към чаша ароматно сутрешно или следобедно кафе "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 482
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Питки

Начин на приготвяне

Разбъркваме в купа яйцата и захарта. Последователно прибавяме прясното мляко, олиото и вишневия сироп.

Разбъркваме, след което добавяме и пресятото брашно, бакпулвера, ванилията и кокосовите стърготини.

Отново разбъркваме старателно с лъжица. Накрая добавяме и обелените и нарязани на малки кубченца ябълки.

Объркваме добре получената смес, която трябва да е със средна гъстота (между кексова смес и тесто). Оставяме да престои за 10-15 минути, като през това време загряваме фурната на 180 градуса.

Изсипваме сместа в намазнена и набрашнена тава и печем за около 30-35 минути или до готовност.

Практичен метален нож за тесто 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален нож за тесто 20 см
7.55 лв.
Виж ››

Приготвянето на тестени сладкиши и солени изделия вече е по-лесно, бързо и точно, благодарение на металния нож за тесто. Усъвършенствайте уменията си в боравенето с тесто и станете истински самоук талант с вашия нов метален нож за тесто!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар