Начин на приготвяне
В дълбока купа се разбиват яйцата със захарта, докато се увеличи обемът им. Брашното се пресява и към него се прибавя какаото. Разбърква се хубаво. Добавя се и бакпулверът. Отново се разбърква. След това се прибавя постепенно към яйчената смес. Трябва да се получи гъста смес.
Готовата смес се изсипва във форма за торта с махащ се ринг. Формата трябва да е предварително намазана с олио и набрашнена, или да е застлана с хартия за печене.
Пече се в предварително загрята фурна на 170 градуса. Пече се около 25-30 минути. Готовността на блата се проверява с клечка за зъби, ако при боцкане не остава по нея от блата, значи е готов.
След като блатът е готов се вади от фурната и се оставя да изстине. Когато е напълно готов се разрязва на два или три блата.
800 мл от прясното мляко се слага на котлона да заври. В купичка се разбиват 100 мл прясно мляко, нишестето и захарта. Трябва да се получи еднородна смес. След като млякото е почти завряло се изсипва сместа с нишестето. Бърка се непрекъснато, докато кремът се сгъсти.
След като кремът е готов се сваля от котлона и към него се прибавят смлените орехи. Разбърква се хубаво. След това върху поднос се слага единия блат. Отгоре се слага от крема, втория блат, крем и третия блат.
Сглобената торта се оставя за малко настрани, за да изстине кремът. През това време се разбива сладкарската сметана да стане гъста.
Половината от сметаната се оцветява в кафяво, като се прибавя към нея какао. След това се украсява тортата с бялата и кафява сметана, за да се получи Ин и Ян.