Хляб от оризово брашно

17/11/2017
"Вкусно предложение за всички, които не искат да ядат хляб с глутен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 012
  • Преглеждания за месеца239
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • оризово брашно - 170 г
  • вода - 170 мл
  • суха мая - 4 г
  • сол - 1/2 к.л.
  • захар - 1 к.л.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща дълбока купа разбъркайте всички съставки. Получава се леко течна смес.

Изсипете във форма за кекс или мъфини, застлана с хартия за печене.

Оставете да втаса 40-45 минути на топло. Печете в предварително загрята фурна на 180-200 градуса.

Първите 5 минути печете на 200 градуса, а след това намалете на 180 градуса, за още около 20 минути или до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар