Картофена яхния с джолан и бамя

катерина66катерина66Новак623
17/11/2017
"Дали това е най-вкусната яхния, която сме опитвале - определено ДА "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 300
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на не големи парчета и сложете в мазнината да се запържи за 5-8 минути, добавете сол и черен пипер.

Обелете и почистете зеленчуците. Морковите нарежете на колелца, картофите и лука на по-големи парчета, чесъна и магданоза на ситно.

Поръсете с кимион, червен пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и сипете виното.

Всичко заедно се вари на слаб котлон за 40 минути. Бамята се слага 20 минути след всички други зеленчуци.

Извадете и поднесете с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар