Свински джолани в гювеч

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
04/01/2013
"Сочни бирени джоланчета с картофи, моркови и гъби в глинен гювеч"
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо65 054
  • Преглеждания за месеца278
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро.

Залива се с бирата и най-отгоре се намазва със сметаната.

Пече се в началото в силно загряна фурна, след което се намаля и се пече около 150 мин.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар