Пикантно мариновано свинско

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7
Пикантно мариновано свинско
Снимка: Нина Иванова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"За ценителите на добрата храна - пикантно мариновано свинско с круши"

Необходими Продукти

  • месо - 400 г свински гърди
  • за маринатата
  • круша - 1 бр. нарязана на дребно
  • лук - 1 малка глава
  • чесън - 1 скилидка
  • джинджифил - 1 малко парче
  • соев сос - 1 с.л.
  • захар - 2 с.л. кафява
  • черен пипер - 1/2 ч.л
  • сусамово олио - 2 с.л
  • сос - 1 ч.л. чили лют
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на правоъгълни парченца. Смесете нарязаните на дребно съставки за марината и ги блендирайте, за да получите пюре.

Изсипете готовата марината върху парчетата свинско и хубаво ги омажета.

Поставете маринованото месо в хладилника за около 2 часа.

Изпечете на грил или на грил тиган на котлона.

Тъй като е доста пикантно, поднесете печеното свинско с ориз.

Пикантното мариновано свинско е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: