Пиле жулиен с топено сирене, сметана и кашкавал

Мария СимоваМария СимоваГуру116158109114
03/12/2017
"На вкусната гозба калориите се отчитат наполовина, затова хапвайте на воля пиле жулиен с топено сирене, сметана и кашкавал "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо165 623
  • Преглеждания за месеца1817
  • Преглеждания за седмицата90
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе, бекона, киселите краставички на ленти , но поотделно. Нарежете лука на полумесеци, а топеното сирене - на малки кубчета.

Разтопете маслото и запържете в него нарязаното пилешко филе, докато се изпари сосът му.

Добавете нарязания лук и пържите до омекването му, прибавете нарязания бекон и след кратко запържване добавете нарязаните кисели краставички.

Налейте сметаната и добавете нарязаното топено сирене, оставете ястието да покъкри на слаб огън. След като се посгъсти, налейте виното и добавете черен пипер на вкус, посолете на вкус.

Оставете за кратко да поври, разпределете на порции и настържете на всяка порция от него, за да се разтопи.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Писков Майна
Писков Майна
16.11.2019 19:49
Оправете поста не пише, че има бекон а долу пише да се нареже пилето и бекона. Благодаря.
0
1
Бонка Иванова
Какво се настъргва не пише
6
0