Пухкаво домашно руло с мармалад

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
107
30
325
2
05/12/2017
"По-вкусно от домашно приготвеното руло няма, съгласни ли сте с нас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99 132
  • Преглеждания за месеца2296
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата, като се прибавя захарта на порции. Добавя се олиото, като се бърка до пълното му усвояване. Накрая се добавя пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Бърка се за кратко до хомогенна смес.

Готовата смес се изсипва в голямата тава на печката, постлана с хартия за печене, като се разстила равномерно.

Пече се на 180 градуса за 15-20 минути, в зависимост от фурната.

Още топло, се маже равномерно с мармалада и се завива на възможно стегнато руло.

Завива се с хартията и се оставя за кратко да изстине.

Преди да се сервира, се насипна с пудра захар.

Забележка: чашата ми е с вместимост 250 мл.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар