Полента със сирене и кашкавал

Полента със сирене и кашкавал

Емилия ИвановаЕмилия Иванова
Чирак
16
106
59
24
07/12/2019
"Баба прави качамак, но ние сме специални и ви предлагаме да опитате полента със сирене и кашкавал"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 734
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Полентата се слага заедно с маслото във врящата подсолена вода. С постоянно бъркане се вари около 10-15 мин до сгъстяване.

Добавят се риганът и натрошеното сирене.

Сместа се изсипва в намаслена тавичка, отгоре се настъргва кашкавалът и се пече в силна фурна до златисто.

Оставя се да изстине и запеканката се реже на парчета.

Полентата със сирене и кашкавал е готова.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар