Леща по манастирски с гъби

09/12/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач39335334
"Постната леща може да бъде толкова вкусна "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо460
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро.

В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата.

Налива се вода, добавят се подправките и се оставя да ври.

Като заври, се оставя на слаб огън, докато лещата е напълно готова.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар