Леща по манастирски с гъби

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
493
2k
890
958
7
09/12/2017
"Постната леща може да бъде толкова вкусна "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 893
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на едро.

В сгорещеното олио се запържват лукът, чесънът и гъбите. Прибавя се и лещата.

Налива се вода, добавят се подправките и се оставя да ври.

Като заври, се оставя на слаб огън, докато лещата е напълно готова.

Гевгир за ориз, боб, леща и киноа-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Гевгир за ориз, боб, леща и киноа
4.60 лв.
3.54 лв.
Виж ››

Гевгирът за ориз може да се ползва за миене и на други зърнени или бобови култури. Има удобна дръжка и интересна форма. Гевгирът би бил чудесно допълнение към колекцията ви от готварски съдове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар