Пилешка кавърма

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пилешка кавърма
Снимка: Reneta Petrova
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Ароматна вкусотия, която редовно приготвяме за скъпите на сърцето ни хора!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г пилешки гърди
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • гъби - 1 тарелка или бурканче
  • домати - 400 гр (от консерва)
  • чушки - 1 зелена и 1 червена
  • яйца - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • захар - 1 ч.л
  • вода - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешкото и го нарежете на кубчета.

Запържете го в тиган в малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите.

Подправете със подправките и прибавете водата докато се задушат зеленчуците.

Сложете доматите и добавете една ч.л захар.

След като абсорбират, чукнете 4 яйца и сложете капака, като изключите и котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
59
46
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Reneta Petrova
Reneta Petrova
Аз сложих пресни домати вместо пюре и стана супер. И също така и без яйцата накрая е вкусно дори се замислих дали да ги слагам.
02.04.2018 20:39
Потребител#195958
Потребител#195958
Виждам на снимката картофи,а в самата рецепта не са писани.
17.12.2017 16:27
4
Мария Детева
Мария Детева
Бързо, лесно и много вкусно...
04.12.2015 18:56
х
х
Много вкусна рецепта!
01.06.2013 20:34
3