Начин на приготвяне
Сложете в тиган малко олио, като се е загряла мазнината, изсипете пилешкото месо, нарязано на кубчета (малки късчета), и гъбите, нарязани на филийки.
Задушете ги за кратко, след това сложете бялото вино и оставете малко да покъкри, докато се изпари виното, след това сложете киселите краставички, нарязани на малки кубчета, топеното сирене и подправките.
Добавете сметаната и гответе на бавен огън, докато се сгъсти.
Изрежете горната част на хляба и издълбайте вътрешността. Напълнете плънката в хлебчето. Сложете кашкавала отгоре и по желание може да сложите още топено сирене.
Запечете бохчите за около 10 минути или докато кашкавалът хване приятен златист загар и се разтопи.
Пилешкото месо в хляб е готово.