Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Пилешко месо в буркан

Пилешко месо в буркан

редакция:
Пилешко месо в буркан
Снимка: Потребител#337061
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
120 мин.
Порции
10
"Сочно пържено пиленце, затворено в буркани, за да имаме за цяла зима."

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 20 големи
  • олио - за пържене
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата се измиват и почистват.

Нарязват се на по малки парчета и се пържат в горещо олио.

Като изстинат, се овкусяват и се пълни в бурканите месото.

Пилешко месо в буркан се запечатват се и се преваряват в подходящ съд за 3 часа.

Вижте още съвети за затваряне на месо в буркани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: