gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хлебчета»Пухкави и вкусни хлебчета с пармезан

Пухкави и вкусни хлебчета с пармезан

Ива ПетковаИва Петкова
Новак
525934
Пухкави и вкусни хлебчета с пармезан
Снимка: Ива Петкова
1 / 2
12/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Е, баба може да не правила хлебчета с пармезан, но вие задължително трябва да ги опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете яйцата, прясното млякото и олиото в миксера, докато се получи хомогенна смес. След това добавете солта и малко по малко брашното и настъргания пармезан.

В предварително загрята фурна на 180 градуса сложете малки тавички (от типа за къпкейк, мъфини или нещо подобно), намазани с олио, и пълним със сместа само до половината (надуват се и стават доста по-големи, когато се пекат).

Печете ги за около 30-35 минути или до златисто.

Можете да поръсите с малко пармезан отгоре по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: