Свински сърца с лук и соев сос

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
21/01/2018
"Вие ли поръчахте перфектното мезе - ето го "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 929
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински сърца - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • соев сос - 1 к.ч. тъмен
  • зеленчукова подправка - 1 с.л.
  • чубрица - 1 к.л.
  • кайенски пипер - щипка
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете сърцата на големи парчета, сложете да се варят.

Когато образуват пяна отпенете или изхвърлете водата, измийте ги отново и сложете с чиста вода да се варят.

Когато са готови ги нарежете на по малки парченца и заедно със лука ги задушете в тиган с капак.

Сипете соевия сос и подправките, разбъркайте и когато се запържат са готови. Това е страхотно ароматно мезе за вино през зимните нощи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар