Гулаш по хайдушки

ЦветаЦвета
Новак
2586681
Гулаш по хайдушки1 / 2
13/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Богат гулаш със свинско и руйно вино - предложение на което не може да устоите"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг.
  • лук - 1 глава
  • чушки - 4 броя
  • домати - 4 броя
  • гъби - 100 грама
  • грах - 4 супени лъжици
  • бульон - 1 кубче
  • олио
  • брашно
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на тънки ивици посолява се и се поръсва с брашно.

Запържва се леко, добавя се малко разтворен във вода бульон и се задушава до омекване.

Отделно се задушават нарязаните гъби, лук и чушки. Накрая се добавят нарязаните на кръгчета домати и късчетата месо. Задушава се, докато остане на мазнина.

Гулашът по хайдушки се поднася горещ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

KATQ
KATQ
ЗА ДА СЕ НАРИЧА ГУЛАШ ТРЯБВА ДА ИМА КИМИОН И ЧЕСЪН А ТУК НЯМА,ЗНАЧИ НЕ Е ГУЛАШ!!
02.09.2013 21:28