Запечена пикантна свинска пача

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
228
868
300
422
1
24/01/2018
"Преглъщаме лакомо само като си помислим, че във фурната има запечена пикантна свинска пача "
Приготвяне15 мин.
Готвене135 мин.
Общо150 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 321
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински крака - 5 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • подправка - за пача и шкембе
  • сол
* мерки и количества
Пача

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре свинските крачета и свинските уши. В голяма тенджера ги поставяме и заливаме обилно с вода. Варим ги, като в началото ги припенваме.

Захлупваме капака и варим около 2 часа до готовност. Загряваме фурната до 200 градуса.

В подходяща тавичка ги слагаме, като предварително сме отделили и махнали кокалчетата от свинските крака.

Нарязваме на малки парчета. Заливаме с една чаша от бульона и посипваме с малко сол и готовата ни пикантна подправка.

Запичаме около 15 минути леко да покафенее.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар