Кебап от овче месо на шиш

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
16/11/2012
"Само ако знаете колко е вкусно, вече да сте пуснали скарата "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции24 кюфтенца
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 185
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете хляба и го накиснете в купа с вода заедно със скълцания чесън. След 5 минути го намачкайте с вилица на пюре и добавете каймата, магданоза, скълцания ситно кромида, разбитото яйце и се овкусява с подправките.

С мокри ръце добре омесете сместа и направете 24 еднакви кюфтенца. Нанижете ги на шишчета, като между тях може да сложите по парченце чушки или лук по желание.

Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете. Поднесете със нарязаните домати, лук и царевица, овкусени със зехтин, лайм и кориандър. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар