Свински кокали с праз на фурна

27/01/2018
"Ретро предложение, което ще приемете с удоволствие и голяма кана вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 915
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Свинско

Начин на приготвяне

Свинските кокали се поръсват със сол, черен пипер, кимион олио и риган.

Нареждат се в тавичка.

Стрък праз се почиства и нарязва на полумесеци, разпределя се между свинските кокали.

Поръсва се и празът с подправките, наливаме вода и червено вино и слагаме в умерена фурна 180 градуса да се запече до готовност.

Лесно и вкусно!

Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
47.99 лв.
Виж ››

Само си представете как влизате в кухнята и отваряте фурната, от която се носи невероятен аромат на вкусната гозба, която сте приготвили в новата си алуминиева тава. А защо не и сладкиш, с който да поглезите любимите си хора? Вашата квадратна тава с незалепващо покритие ще ви бъде верен помощник в тази мисия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар