Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Свински кокали с праз на фурна

Свински кокали с праз на фурна

Свински кокали с праз на фурна
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Ретро предложение, което ще приемете с удоволствие и голяма кана вино"

Необходими Продукти

  • свински кокали - 700 г
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • риган
  • кимион
  • праз - 1 стрък
  • червено вино - 100 мл
  • вода - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските кокали се поръсват със сол, черен пипер, кимион олио и риган.

Нареждат се в тавичка.

Стрък праз се почиства и нарязва на полумесеци, разпределя се между свинските кокали.

Поръсва се и празът с подправките, наливаме вода и червено вино и слагаме в умерена фурна 180 градуса да се запече до готовност.

Лесно и вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: