Ребра на фурна, печени с бира

28/01/2018
"Никой не закъснява за ядене, когато сте приготвили ребра на фурна, печени с бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо191 039
  • Преглеждания за месеца629
  • Преглеждания за седмицата57
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ребърца

Начин на приготвяне

Свинските ребра се поръсват със сол, черен пипер, кимион, чубрица и олио.

Оставят се покрити с фолио за 30 минути да се овкусят.

После се слагат в тавичка, сипваме бирата и отиват във загрята фурна 200 градуса за 1 час и 20 минути.

По време на печенето се изважда тавата и с четка се намазват от соса, ако е намалял, се долива още малко и се запича до готовност.

Сервираме ребрата нарязани на парчета с резени лимон.

Сипете чаша вино и хапвайте.

Метална скара за печене с дървена дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална скара за печене с дървена дръжка
8.99 лв.
Виж ››

Почитателите на грила вече си имат нова любима придобивка - метална скара за печене. С нея ще приготвите сочно месце, вкусна риба и хрупкави зеленчуци. Металната скара има удобна дървена дръжка и възможност за лесно пренасяне, благодарение на която ще може да я вземете навсякъде със себе си.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#161061
Изпробвано. Най добрата рецепта за свински ребра на фурна.
4
0