Ребра на фурна, печени с бира

28/01/2018
"Никой не закъснява за ядене, когато сте приготвили ребра на фурна, печени с бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо148 403
  • Преглеждания за месеца9378
  • Преглеждания за седмицата4168
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра се поръсват със сол, черен пипер, кимион, чубрица и олио.

Оставят се покрити с фолио за 30 минути да се овкусят.

После се слагат в тавичка, сипваме бирата и отиват във загрята фурна 200 градуса за 1 час и 20 минути.

По време на печенето се изважда тавата и с четка се намазват от соса, ако е намалял, се долива още малко и се запича до готовност.

Сервираме нарязани на парчета с резени лимон.

Сипете чаша вино и хапвайте.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
nikkpol
nikkpol
20.06.2019 14:31
Изпробвано. Най добрата рецепта за свински ребра на фурна.
3
0