Начин на приготвяне
Първо, пригответе плънката. Нарежете хамбургския салам на малки кубчета, сложете го в купа, където ще смесим с останалите продукти за плънката. Добавете и отцедената царевица от консерва, нарязаните на дребно маслини и краставички. Омесете тези продукти.
Сега започнете нареждането на баницата пица. Вземете продълговата тава, намажете дъното с малко олио, както и стените на тавата. Развийте корите, вземете една и я навийте като хармоника, сложете я на 1/3 от тавата, до нея навийте още две, така че да покрият дъното.
Отгоре настържете половината сирене, отгоре пак сложете кори. Следващ пласт. Намажете с част от доматеното пюре и сложете част от плънката. Следващия пласт направете пак със сирене и така до изчерпване на продуктите. Завършваме с кори.
Сега приготвяме заливката. Разбийте яйцата и към тях добавете смесеното със содата кисело мляко, разбийте добре и залейте баницата пица.
Печете на 180 градуса до готовност. Малко преди да стане готова, настържете 200 грама кашкавал и поръсете, печете до разтапяне на кашкавала.