Начин на приготвяне
Наливате желатина в малко вода, за да набъбне. Разбивате жълтъците със захарта. Затопляте кафето и в него начупвате шоколада. Бъркате докато се разтвори и прибавяте към яйчената смес.
Разтваряте желатина на водна баня и прибавяте и него заедно с рома. Разбивате с миксер сметаната и на етапи прибавяте към шоколадовия крем. Разбивате белтъците с щипка сол на сняг.
Маскарпонето смесвате със захарта и разбитите белтъци. Започвате да пълните купичките, като най-отдолу поставяте малко от крема с маскарпоне, слагате 2 еклера, сипвате от шоколадовия крем и най-отгоре правите розички от крема с маскарпоне.
С белачка за картофи дялкате бял и млечен шоколад и декорирате крема с тях. Поставяте в хладилника за час.