Начин на приготвяне
Разбивате маслото с пудрата захар докато се получи маслен крем. Прибавяте жълтъците един по един. Пресявате брашното, нишестето и бакпулвера и добавяте на етапи към маслената смес, заедно с лимоновата кора.
Разбивате на сняг белтъците и тях прибавяте с плавни движения към тестото. Изсипвате сместа в намазана с мазнина тавичка и поставяте да се пече на загрята предварително на 180 градуса фурна.
Смесвате заквасената сметана със захарта и разбърквате, докато получите гладка смес, с която заливате изпечения и охладен вече кейк.
Обелвате кивитата и бананите, нарязвате ги на колелца и редите върху сметановата смес, като си отделяте част от плодовете, пасирате ги и с пюрето заливате най-отгоре кейка. Поставяте в хладилника да се охлади.