Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Маринован свински дроб на скара

Маринован свински дроб на скара

Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
1575563331
Маринован свински дроб на скара
Снимка: Диана Андрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Предварително маринован и леко грилован - това е перфектният свински дроб"

Необходими Продукти

  • черен дроб - 1 кг свински
  • прясно мляко - 1/2 ч.ч.
  • сода бикарбонат - 1/2 ч.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • кимион
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам свинския черен дроб на филийки, които не са по-дебели от 1 см.

Приготвям марината, като смесвам прясното мляко, содата бикарбонат, оцет, кимион и черен пипер.

Дроба кисна в тази марината цяла нощ и изпичам на двете страни на намазнена скара до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: