Напукани Валентинки

14/02/2018
Росица Петрова
отРосица ПетроваНовак
"И запомнете, Валентинките може да са напукани, но не бива да разбивате сърцето на човек, който ви обича "
Приготвяне20 мин.
Готвене12 мин.
Общо32 мин.
Порции50 бр.
  • Преглеждания общо740
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с разбиването на яйцата. Прибавете захарта и разбъркайте на пухкав крем.

След това добавете олиото, ванилията, бакпулвера, какаото и червената боя.
До тук може да бъркате с миксер.

След това започнете да добавяте брашното като вече бъркате с лъжица.

Накрая сложете и смлените орехи. Получава се доста гъсто тесто.

Поставете го в хладилника за поне 30 минути.

От охладеното тесто оформете топчета с големината на орех, които веднага овалвате е пудра захар.

Нареждаме ги в тава, застлана с хартия за печене на разстояние, защото се надуват доста.

Печем в загрята фурна на 180 градуса с вентилатор за 12 минути.

От тази смес излязоха 50 броя.

Бон апети!подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Уникални са, скоро ще пробвам, дано ми се получат.
1
0
Ваня Георгиева
Добавих ги в любими когато имам време ще ги направя. Виждала съм такива сладки но много по малко са напукани а тези са станали страхотни.
1
0
Roksi
Roksi
14.02.2018 16:44
Ще се получат, вие правите толкова по-сложни неща. Благодаря, за оценката.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни рецепти