Начин на приготвяне
В купа се разбиват яйцата със захарта до побеляване. Добавя се олио, кисело мляко, есенция ром, нескуйк, брашното с бакпулвера, пресято е накрая.
Разбърква се на кексова смес и сипваме в правоъгълна тава върху хартия за печене. Отгоре се поръсва с нарязан на малки парчета черен шоколад.
Печем сладкиша в загрята фурна 180 градуса до суха клечка. Изважда се върху решетка да се охлади, а хартията се сваля. Връща се сладкишът в същата тава.
Приготвя се глазурата, като в подходящ съд се загрява сметана, бял шоколад, масло и червена боя за цвят. Разбърква се, без да завира, само да се разтопи маслото, и се охлажда.
После се залива сладкиша и оставяме да стегне 6-7 часа.
Изважда се и нарязваме на квадрати, върху всеки се поставя шаблон сърце, поръсва се с кокосови стърготини и сервираме с любов.