Начин на приготвяне
Разбиват се яйцата, прибавя се захарта и се разбърква с телена бъркалка. Добавя се олио, канела, сода за хляб и мед, накрая прибавяме и брашното.
Замесва се твърдо тесто, което да не лепне.
Върху хартия за печене, поръсена с малко брашно, се разточва правоъгълна кора. Поставя се хартията в тавата от печката и печем в загрята фурна 180 градуса до леко кафеникав цвят, да не се препича - стават твърди.
Изважда се леко охладен се изрязват формички на сърца. В купа се сипва пудра захар, добавят се лъжица по лъжица сок от лимон и се разбърква на течна глазура.
Всяка бисквитка сърце се намазва с чаена лъжичка от лимоновата глазура.
Когато се охладят, декорираме с захарни сърца и сервираме.